Zoals u wellicht enige tijd geleden in ‘de Bevelander’ heeft gelezen,  heeft het dorpenplatform het initiatief genomen om een ‘dorpenestafette’, een wandelevenement, te organiseren. De wandeling is voor iedereen vrij toegankelijk, wij hopen dan ook op een groot aantal deelnemers.
Uiteraard zijn enthousiaste wandelaars vanuit Kloetinge van harte welkom. Graag zelfs.

Alle dorpskernen van de gemeente Goes doen aan de estafette mee, zo kunnen we elkaars dorp op een andere manier te zien krijgen en werkt de estafette verbindend tussen de dorpen. In de maand juni heeft Wolphaartsdijk / Oud-Sabbinge het estafettestokje overgenomen van ’s Heer Arendskerke.   Vanwege de vele activiteiten en de vakantieperiode hebben we besloten om de wandeling op donderdag 31 augustus te organiseren.

De wandeling is ongeveer 5 kilometer lang en u wandelt door de mooie omgeving van onze beide dorpen Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge.  Vertrekpunt en aankomstpunt is dorpshuis ‘De Griffioen’, Oostkerkestraat 24 te Wolphaartsdijk. Vanaf 19:00 uur kunt u de routebeschrijving ophalen bij de organisatie.

Houdt u bij warm weer er rekening mee dat u voldoende drinken meeneemt.  Graag zien wij u op 31 augustus bij onze wandeling van de Dorpen estafette.

Organisatie is in handen van Dorpsvereniging Wolfaartsdijk en A4D-comité Wolphaartsdijk.