Wat leeft in Kloetinge

Het dorpenplatform in de gemeente Goes komt jaarlijks enkele keren bij elkaar. Het dorpenplatform bestaat bij voorkeur uit twee afgevaardigden vanuit de zes dorpen in de gemeente Goes. Het doel is vooral samenwerken op het terrein van leefbaarheid en belangenbehartiging. Op die bijeenkomsten is er gelegenheid om elkaar te informeren en te ondersteunen. Eind 2016 is het idee geopperd om een dorpenestafette te houden met de bedoeling om te benadrukken, dat er intensief wordt samengewerkt als dat mogelijk is.

Voor 2017 staat er een WANDELESTAFETTE op het programma! Onder de noemer: De dorpen in de gemeente Goes doen en werken samen!

Aanmeldpagina Wandelestafette
Vul a.u.b. onderstaande velden in.

Na het aanmelden versturen wij u de deelnemersvoorwaarden naar het door u opgegeven e-mailadres.

Lees meer...

 

Er zijn blijkbaar mensen die een paar stenen nodig hebben voor hun tuin of misschien zijn kinderen.die uit baldadigheid stenen hebben mee genomen.
Dit is al de tweede keer dat dit gebeurd dus begint het wel heel vervelend te worden. Bedenk wel dat men van andermans spullen af moet blijven.
Wanneer men iets opmerkt meld dit onmiddellijk en mochten het kinderen zijn spreek ze er op aan.
Lees meer...

Deze week zullen wij de onduidelijkheid aanpassen en het centrum van Kloetinge vergroten. Volgens de norm kunnen wij 150 gebruikers plaatsen, Zodra dit wordt overschreden kunnen wij het gebied waar u het actualiseren door het kleiner te maken.

Lees meer...

Vanmorgen om 10 uur heeft Wethouder Alssema het Buurtpreventiebord in de Lewestraat te Kloetinge geplaatst. Deze, als 1e van  9  Buurtpreventieborden in Kloetinge, Oostmolenpark en Riethoek.
In geheel Kloetinge zijn Whatsapp groepen actief die verschillende malen hun dienst al hebben bewezen. Zo zijn afgelopen zaterdag verschillende meldingen gedaan over personen die rond 11:30 onder verdachten omstandigheden aanbelden.
Ga naar Lees meer om u aan te melden om lid te worden van een Whatsappgroep,.

Lees meer...