Wat leeft in Kloetinge

 In het laantje bij de kerk staat de wereldwinkel,kika en indigo en bij goed weer kan je buiten je fiets/wandelwagen /traktor komen versieren Natuurlijk zijn er leuke prijsjes voor de leukste.
Prijsuitreiking gelijk na de optocht!

 Ook het open podium heeft  mooie aanmeldingen!
Prachtige zang, piano en orgelspel en een bijzonder talent op harp en een klarinet die klezmer muziek gaat spelen!|
Een divers programma!

Lees meer...

Bijeenkomst WhatsApp en Buurtpreventie

Woesdagavond vond in het politiebureau de bijeenkomst plaats over Whatsapp en buurtpreventie. Als bijlage ontvang u hierbij de presentatie.
zie bijgevoegde presentatie
Tijdens deze avond hadden we het ook over het plaatsen van preventie bordjes. Voor alle zekerheid heb ik nog even gecheckt hoe dat in zijn werk gaat.
 In Kloetinge zijn 7 Whatapp groepen actief wel zijn wij op zoek naarzo veel mogelijk deelnemers , ook zij die zo'n groep willen behereren kunnen zich aanmelden via het aanmelding formulieren
 Onderstaand informatie over de Wharsappgroepen in Kloetinge
Lees meer...

KONINGSDAG GEERTESKERK
Dit jaar gaan de deuren van de geerteskerk voor de 10e keer open op Koningsdag.Van 9:00-16:00. Dus het is feest. Natuurlijk hebben we weer een prachtige boekenmarkt en heerlijke koffie met lekkers! Ook de toren kan weer beklommen worden en kan je over het kleurrijke marktveld kijken waar kraampjes staan en leuke kinderaktiviteiten en een mooi avond programma zal worden georganiseerd door de Kloetingse Oranjevereniging.

Lees meer...

Op iedere eerste maandagmorgen van de maand, dat is deze keer 3 april 2017, verzorgt de Buurtbus vereniging Zuidbeveland informatie tijdens de inloopochtend in Het Geerteshuis.De buurtbus rijdt tussen Kloetinge en Kattendijke. De buurtbus is een lijndienst die ook langs Goes-Oost, Centrum, Noordhoek en Mannee komt. De bus is voor iedereen te gebruiken.

Lees meer...