Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens monumenten wordt de Hobby en Kunstbeurs gehouden zo' 23 deelnemers laten u kennis maken met hun hobby. Voor het eerst is er in een apart lokaal zijn modeltreinen te bewonderen,

In het kader van het project Social sofa zal aan de hand van Flyewrs en posters maar ook aan de hand van mondelingen toelichting aandacht worden besteed aan het project Social Sofa.Tevens kunt u zich via een aanmeld formulier aanmelden om de Sofa doormiddel vanmozaiek steentjes geheel naar een zelfgekozen ontwerp, te bekleden.

  • Ook via deze website kunt u zich aanmelden door het invullen van het formulier en deze te verzenden naar: Ga naar formulier
  • Vul het in en sla het op in uw eigen map .  Vervolgens klikt u opDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voeg het bestand al bijlage in en klik op verzenden.Aanmelden.
formulier
voorbeeld aanmelding

Zie voorbeeld.

 De SocialSofa is een massieve betonnen bank die 1750 kg weegt. Hiermee moet dus rekening worden gehouden met het uitzoeken van een geschikte werklocatie en of definitieve eind locatie. De banken worden na het optekenen van het des gewenste ontwerp voorzien van mozaïek. Wij maken hiervoor gebruik van glasmozaïek, dit  is makkelijk te verwerken en is ook erg duurzaam. De lijm en voeg materialen die door ons worden gebruikt of geleverd worden zijn speciaal geselecteerd voor het verwerken van glasmozaïek. Hierdoor is de duurzaamheid ook in ons klimaat gegarandeerd.
sofa2

Het glasmozaïek heeft als groot voordeel dat het nagenoeg “hufterproof” is. Dit wil zeggen dat graffiti (wat gelukkig weinig voorkomt) en eventuele beschadigingen makkelijk en geheel onzichtbaar te herstellen zijn.

Nu dat de bouw van de Riethoek bijna is voltooid, gaan de gedachten uit om zo,n bank in de Riethoek te plaatsen. Het zou een mooie gelegenheid om op die wijze de nieuwe bewoners met elkaar in cotact te brengen, Dat wil niet zeggen dat alle bewoners inclusief cliënten van Emergis hier niet aan mee zouden kunnen doen. Wanneer er voldoende mensen zijn die die belangstelling hebben om  zo’n  bank te mozaïeken dan zal hier tijdens een bijeenkomst voor verdere informatie volgen.
Heeft u belangstelling maak dit dan kenbaar. Het kan ook zijn dat iemand het initiatief neemt om namens het dorp of wijk belangstelling te wekken bij mensen in zijn directe omgeving, laat u dat dan weten dan zorgen wij voor de nodige informatie.

Voor meer informatie ga naar: Volledige informatie