Het ligt niet alleen aan het weer maar sommige mensen hebben een hond en zijn te beroerd om hem uit te laten. Zo wonen er mensen schuin tegenover mij op nr.6. Ik zie de hond zijn behoefte doen en een dikke drol achterlaten, Bazin staat bij haar oprit te wachten onder de paraplu en gaat weer naar binnen, Ik vraag mij af hoe zij het zou vinden om die drol op de voor ruit van haar auto te vinden? Uitgesmeerd wel te verstaan of ben ik dan asociaal?

Een opsommingstekens ergernissen nr. één HONDENPOEP die bewoners posten via Nextdoor.nl

Begrijpelijk u reactie. Misschien beter deze overburen er over aanspreken dat jou het stoort.
En dan kan ze dat nog oplossen. Zodoende komt het bij de juiste persoon aan.
Want wij kunnen hier echt niets mee.
Begrijp dat je erover gefrustreerd bent hoor.
Succes met het gesprek...

In het Oostmolenpark ook het geval. Overdag brave hondenbezitters, maar als het donker is laten ze hun hond overal hun behoefte doen.

Er zijn ook mensen die de hond wel uitlaten maar het vervolgens laten liggen. Zo ligt regelmatig het kleinste speeltuintje in de Riethoek vol met hondenpoep (ondanks een verbodsbord). Toen mijn dochter van 1 daar vorige week wilde rondlopen moesten er eerst 7 (!!!) drollen opgeruimd worden. Asociaal gewoon noem ik dat...


Al eens gedaan op dat moment wordt haar dochter, ongeveer 7 jaar, eropuit gestuurd om het op te ruim


Het in alle wijken hetzelfde verhaal. Ben zelf trotse hondenbezitster. Ga altijd gewapend met zakjes op pad en ruim de uitwerpselen van mijn hond netjes op. Beetje jammer dat ik toch in anderhalve week tijd 5 x met schoenzolen vol stront terug thuis kom. Er zijn erg veel mensen te beroerd hun shit (lees: van de hond) op te ruimen. Een enorme ergernis. Kwestie van fatsoen, zeker wanneer er op het trottoir gepoept wordt. Huisdier? Je bent zelf verantwoordelijk dus zadel een ander niet met de lasten op!

Gewoon doen dan weet ze ook eens als ik aan mijn rolstoel heb te smerig voor woorden.

Ik woon nu 5 maanden in het oostmolenpark. En we hebben deze wijk uitgezocht. als hondenbezitters. omdat het tegen de polder aanlicht! Ben je snel uit de bebouwde kom .ook fijn voor de honden zelf .nu het donker is is het erg gevaarlijk daar te wandelen dus gaan wij .gewapend met een rol poepzakjes. In de bebouwde kom een rondje doen. Tot onze verbazing zie ik ook altijd de zelfde mensen echt wandelen met een hond..we komen uit reimerswaal. Daar is de boa zeer actief .zakjes .verplicht bij je hebben .en 100 euro boete als hij je terplekke betrapt. Als je de shit niet opruimt! Werkt goed! Waar is in de gemeente goes de controle?

Ja we hebben er zelfs in de Klusdurper aandacht aan besteelt, maar blijkbaar heerst er een mentaliteit van ikki ikke en de rest kan stikke.
Mensen zijn zelfs bang om die viezerikken aan te spreken omdat men een grote mond krijgt.
Er is maar één mogelijkheid bij herhaalde waarschuwing de dader gewoon aangeven bij de toezicht houder.

Ik ben het volkomen met U eens.

Ik heb het ook een keer gezien voor mijn huis op het grasveld, ik wil dan gelijk naar buiten rennen, of op het raam kloppen.

Het is ook een kwestie van Normen, Waarden, dat heb ik gelukkig meegekregen van mijn ouders.

En dat geld voor veel dingen, de mensen zijn zo gericht op zichzelf, jammer het kan ook heel anders.

Ik ben van de oudere generatie, misschien heeft dat er mee te maken, maar wij hebben onze kinderen het geleerd en ik zie de vruchten hiervan, waar ik ontzettend blij mee ben

We wonen hier nu 3 jaar nog niet zolang, helaas is mijn man Nico, op 1 sept overleden, een moeilijke tijd.