Aansluitend op het artikel van Veilig Verkeer Nederland in de PZC van vandaag.

Onderstaand  de situatie van vanmorgen betreffende het verkeer in de Buys Ballotstraat. En dit alles omdat een veilige oplossing voor handen is gezien het om een kleinstukje grond gaat in pariculier bezit.

Vanmorgen  is het al weer erg druk met vrachtverkeer in de straat. Het lijkt of het vrachtverkeer ook steeds meer toe neemt in de straat en dat het ook steeds harder en gevaarlijker gaat rijden en zwaarder beladen is. Ik zie ook steeds meer vrachtauto’s voorbij rijden die ik voorheen niet zag. ngezonden bericht van de actiegroep Buys Ballotstraat.

In een brief van 1 juni 2018 heeft het Comité Buys Ballotstraat de gemeenteraad van Goes verzocht om een totaal-oplossing voor de verkeersproblemen in de BB-straat.

Deze brief ligt voor preadvies bij de verantwoordelijke wethouder, mevrouw Meeuwisse.
Bijgaand treft u een  brochure aan waarin de problematiek en mogelijke oplossingen nader worden toegelicht.  Deze brochure is inmiddels ook aan het college van burgemeester en wethouders en de leden van de gemeenteraad verstuurd. In het bijzonder verwijzen zij naar pagina 6 van de brochure met vermelding van het e-mailadres van de actiegroep BB-straat en de website van de gemeente Goes voor mogelijke  reacties van bewoners.
Ook de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge ijvert zich al jaren voor een veilige route naar de Kloetinge school (zie hier voor het dorpsplan van Kloetinge Dorpsplan Kloetinge.pdf
Een route via de Jan Wolkerslaan en Parallelweg, waardoor de Buys Ballotstraat wordt vermeden, is helaas niet mogelijk,  de benodigde grond is in particulier bezit. Riethoek is een kinderrijke wijk, ouders kiezen bewust niet voor de Kloetingseschool vanwege de onveilige situatie van de Buys Ballotstraat.
Het Comité Buys Ballotstraat heeft speciaal een Brochure ontworpen.


Colofon:
Schrijver comité Buys Ballotstraat
Uitgave comité Buys Ballotstraat.augustus 2018
Vormgeving Patric Schipper
Contact: mailto Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Meldt hier ongenoegen over de fietsveiligheid in de Buys Ballotstraat via de website van de Gemeente Goes:

 

 

 


Evenementen

Foto Kloetinge

15-04-08-3.jpg

Whatsapp Buurtpreventie

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

Whatsapp Buurtpreventie (2)

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

e-Bankieren.nl

e-Boekhouden.nl