U heeft aangegeven graag op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van het Integrale Kindcentrum Kloetinge (IKC Kloetinge). Hieronder vindt u een eerste nieuwsbericht van het projectteam IKC Kloetinge.
Sloopmelding
Vorige week hebben we een sloopmelding ingediend voor het huidige gebouwtje aan de Zomerweg 2. En eind november zijn we van plan om met de eerste sloopwerkzaamheden te beginnen. Sloopmeldingen worden niet gepubliceerd en er volgt ook geen besluit op. Het is een mededeling, het is dus niet mogelijk hier nog een bezwaar o.i.d. op in te dienen.
Aanvraag omgevingsvergunning
Eind oktober dienen we de omgevingsvergunning
in voor de herinrichting van de Zomerweg en voor
de nieuwbouw van het Integrale Kindcentrum. Het aanvragen van een omgevingsvergunning wordt gepubliceerd in de gemeentelijke inforubriek in de Bode en op onze website: www.goes.nl/bekendmakingen. Binnen 8 weken volgt er een besluit op de aanvraag. Dit besluit wordt ook weer gepubliceerd in de Bode en op onze website en op dit besluit kunt u -indien u dit wenst of nodig acht- een reactie indienen.Terugblik informatiebijeenkomsten
Op dinsdag 9 oktober hebben we een informatiebijeenkomst voor de leerkrachten van de Kloetingseschool en de pedagogisch medewerkers van Kibeo georganiseerd. Het projectteam IKC Kloetinge lichtte deze avond de plannen en tekeningen van
de nieuwbouwplannen voor het Integrale Kindcentrum toe. Op woensdagavond
10 oktober organiseerden we een info-avond voor omwonenden en ouders. Ook hen hebben we bijgepraat over de nieuwbouwplannen en de herinrichting van de Zomerweg.
We kijken tevreden terug op beide bijeenkomsten. We proefden bij de leerkrachten en pedagogisch medewerkers vooral een sfeer van enthousiasme en ongeduld. Zij kunnen niet wachten de nieuwe locatie in gebruik te gaan nemen en kijken erg uit naar de ‘nieuwe’ samenwerking. Omwonenden hadden nog wel wat vragen over bijvoorbeeld parkeren en over het behoud van de bomen. Gelukkig konden we goed nieuws brengen: de bomen zien er goed uit en kunnen vooralsnog behouden blijven. Ander goed nieuws voor de omwonenden is dat we niet gaan heien maar gebruik maken van speciale boortechnieken. Dit geeft minder overlast en minder risico op schade.
Heeft u de bijeenkomst gemist maar bent u wel nieuwsgierig naar de plannen en tekeningen? Kijk dan op www.goes.nl/ikckloetinge voor meer informatie.
Meer informatie
Via www.goes.nl/ikckloetinge houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het IKC en natuurlijk blijft u ook op de hoogte via deze nieuwsbrief.
Vragen?
Heeft u vragen aan het projectteam IKC Kloetinge? Dan vragen we u om bij voorkeur via de e-mail contact met ons op te nemen. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt eventueel ook telefonisch contact zoeken met ons zoeken,
bel dan naar: 0113 249 859 en vraag naar Maurits Otte, projectmanager IKC Kloetinge.
Dit was het voor nu. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbriefeditie.

Planning
IKC Kloetinge
Oktober 2018
Sloopmelding
Aanvraag omgevingsvergunning IKC Kloetinge
November 2018
Start sloop gebouw Zomerweg Snoeien van de bomen
Januari 2019 -februari 2019
Sanering grond
Februari 2019
Start bouw IKC Kloetinge
September -november 2019
Werkzaamheden aan Zomerweg Inrichten schoolzone
November 2019
Aanplanten groen
December 2019
Sleutel overhandigen aan Kloetingseschool en Kibeo
Vanaf 2020
Inrichtingswerkzaamheden Verhuizing en ingebruikname (De exacte datum wordt tegen die tijd uiteraard met u gecommuniceerd)

Met vriendelijke groet, Projectteam IKC Kloetinge


Evenementen

Foto Kloetinge

15-04-08-3.jpg

Whatsapp Buurtpreventie

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

Whatsapp Buurtpreventie (2)

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

e-Bankieren.nl

e-Boekhouden.nl