Nadat de klok van de kerktoren in Kloetinge 8 slagen had geslagen, onthulde Wethouder André  van der Reest aan de ingang van de speeltuin in de Jachthuisstraat het bord "Rookvrije Generatie" Het is het eerste speeltuintje in de gemeente Goes dat rookvrij is verklaard. Er is heus geen agent voor nodig die een bekeuring komt uitschrijven als iemand een sigaret opsteekt, Het is vooral om een discussie uit te lokken. De één zal het een goed initiatief vinden, en een ander betutteling. Er zullen naar voorbeeld van Kloetinge meerdere bordjes in de wijken en dorpen komen.

Na de onthulling volgde de opening van de "Jeu de Boelenslaan" maar niet eerder voordat alle aanwezigen  bakje koffie en een Bolescake hadden genuttigd. Respectievelijk uithanden van Lucy Cheng Cho Van het Geerteshuis en Sjako Boer, van Bakker Boer. Daarna opende Wethouder van der Reest de baan door het gooien van de eerste bal, nadat eerst de heer Conlag van de Jeu d eBoulers Kapelle de nodige instructies had gegeven. Na de eerste worp werd symbolisch een check van 1000 euro aangeboden door Martin van den Berge van de Rabobank ook de Stichting S, Boone bood 1000 euro aan, Helaas kon mevrouw Vermaire niet aanwezig zijn.Uit de woorden van mevrouw Breen kon ik op maken dat zei naast het Koersballen in Amicitia het ook vooral in de zomermaanden mogelijke gebruik zullen maken van deze mooi baan.
Tijdens Koningsdag had de vereniging Dorpsbelangen Kloetinge bekend gemaakt dat uit de inschrijfformuleren voor het lidmaatschap kloetingse vlaggen onder de deelnemers verloot zouden. 

Tijdens de opening van de jeu de boulesbaan is de Kloetingse vlag aan 1 van de 2 winnaars overhandigd.

Mevrouw van den Boom uit de Zomerweg heeft hem in ontvangst genomen

 Fotografie René van der Vliet

Zie foto’s opening Jeu de Boulesbaan


 


 


Evenementen

Foto Kloetinge

natuur_3.jpg

Whatsapp Buurtpreventie

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

Whatsapp Buurtpreventie (2)

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

e-Bankieren.nl

e-Boekhouden.nl