Normaal denkt men aan een tewaterlating van schepen.        In Kloetinge denken zij daar anders over. De eenden op het Marktveld en in de Vaete waar zij al lange tijd verstoken waren van hun  onderkomen hebben hun hok weer terug. Feest niet alleen op de kant maar ook weer op het water.

Kort gezegd deze was onbewoonbaar geworden.                  De Oranjevereniging heeft toen tijdens Koningsdag besloten dat daar verandering in moest komen. Een heel fijne samenwerking met Jan Westerweel, Eva Martens, Hennie Menken Ad Nieuwdorp (gemeente Goes) en de Klusdurpers. En wat is het een geweldig mooi hok geworden. We zijn super trots!
Op 21 juni heeft Eva het eendenhok een laatste laklaag gegeven. Maandag 24 juni is het terug gezet op de oude bekende plek in de Vaete. Men is zeer trots op het behaalde resultaat  dank zij de creatieve inspanningen op Koningsdag. Een mooi gebaar van de kersverse Oranjevereniging. Het Marktveld heeft niet alleen zijn eendenhok terug mar is ook Klusdurpers voorzien van en Kunstwerk, waarbij de 100e geboortedag van Gerard Menken een apart accent geeft in het hart van Kloetinge.

Met dank aan Maryse van der Plasse voor het  leveren van de foto,s

 

Zie de Foto's


Evenementen

Foto Kloetinge

15-04-08-8.jpg

Whatsapp Buurtpreventie

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

Whatsapp Buurtpreventie (2)

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

e-Bankieren.nl

e-Boekhouden.nl