Beste omwonenden van het IKC Kloetinge,
Via deze weg willen we u graag informeren over de laatste stand van zaken rondom de nieuwbouw van het Integraal Kindcentrum (IKC) Kloetinge.
                    
     Wind- en waterdicht
De bouw ligt nog steeds mooi op schema. Het gebouw is nu wind- en waterdicht. De deuren en ramen zijn geplaatst, de vloeren zijn gestort en de indeling aan de binnenkant begint vorm te krijgen. Door de houtaccenten aan de buitenkant begint het gebouw steeds meer in de omgeving op te gaan.
Mensen die direct aan de Zomerweg wonen, worden apart geïnformeerd over het parkeren van hun auto en het aanbieden van hun huisvuil.
Werkzaamheden Ravensteinlaan
Afhankelijk van de weersomstandigheden starten we in januari 2020 met de werkzaamheden aan de Ravensteinlaan. We gaan dan aan de slag met de parkeerplaats van het IKC en leggen de kruising Zomerweg/Ravensteinlaan opnieuw aan. Voorafgaand aan deze werkzaamheden, ontvangt u hierover meer informatie.
Rondleiding 8 oktober
Benieuwd hoe het gebouw er van binnen uitziet? Op dinsdag 8 oktober organiseren we een rondleiding door het gebouw. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur op elk gewenst moment binnenstappen. Medewerkers van de gemeente, Kibeo en de Kloetingseschool staan klaar om u een rondleiding te geven door het gebouw en eventuele vragen te beantwoorden.
               Wegafsluiting Zomerweg
Vanaf maandag 30 september (week 40) beginnen we met het werk aan de infrastructuur en de buitenruimte. Hierdoor zal de Zomerweg (tussen hoek Zomerweg / Lenshoeklaan en Zomerweg / Ravensteinlaan) tot en met week 51 (21 december) zijn afgesloten voor verkeer. Voor voetgangers blijft de Zomerweg en ook het Vogelzangsepad bereikbaar.
In de bijlage vindt u een kaartje met daarop de omleidingsroutes.
Met vriendelijke groet,
Mede namens de toekomstige gebruikers Kibeo en de Kloetingseschool,
Projectteam IKC Kloetinge Gemeente Goes
                                Vragen en meer info?
Neem u dan gerust contact op met Rinus Vermue (0113) 249 762 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij geen gehoor: (0113) 249 882 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meld u aan voor onze nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op onze webpagina: www.goes.nl/ikckloetinge.
   De informatie uit de nieuwsbrief heeft een informatief karakter. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. We doen er alles aan om de juiste informatie te geven. Desondanks is het mogelijk dat iets niet juist is of achteraf niet juist blijkt te zijn.
 
                             Wegafsluiting Zomerweg
Vanaf maandag 30 september (week
40) beginnen we met het werk aan de infrastructuur en de buitenruimte. Hierdoor zal de Zomerweg (tussen hoek Zomerweg / Lenshoeklaan en Zomerweg / Ravensteinlaan) tot en met week 51 (21 december) zijn afgesloten voor verkeer. Voor voetgangers blijft de Zomerweg en ook het Vogelzangsepad bereikbaar.

Evenementen

Foto Kloetinge

sneeuwklokjes_tuin_familie_lenshoek_copyright_nicu_niculae-.jpg

Whatsapp Buurtpreventie

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

Whatsapp Buurtpreventie (2)

Kloetinge is onderverdeeld in WABP gebieden.

  1. Kloetinge 
  2. Oostmolenpark
  3. Riethoek
  4. Ravensteinlaan
  5. Ter Vatenseweweg

         Lid worden van Ver. Dorpsbrlangen 

e-Bankieren.nl

e-Boekhouden.nl