Promotiepakket

Deze week worden voor regio Noord en Midden de NLdoet promotiepakketten uitgeleverd (voor regio Zuid vanaf 27 februari 2018). Deze versturen we naar het door u opgegeven adres (hier kunnen geen wijzigingen meer in worden aangebracht). De pakketten bevatten bijvoorbeeld vlaggetjes,Bolletje tussendoor repen en koffiebekers, maar ook Gamma kortingsbonnen die u aan de vrijwilligers kunt uitdelen.En een bon voor korting op een (K)anjerboeket om vrijwilligers te bedanken. Eerder deze week heeft u als klusorganisatie al de Gamma kortingsbon ontvangen waarmee u met 25% korting materialen kunt aanschaffen voor uw NLdoet klus.

Informeer uw klussers

Heeft u al uw klussers op de hoogte gesteld en hen een kort programma en routebeschrijving gestuurd namens de organisatie? Zo komen ze goed beslagen ten ijs. Log in op Mijn Oranje Fonds en check bij uw NLdoet klus of er nog nieuwe klussers bij zijn gekomen en breng ze op de hoogte. Ook als uw klus door omstandigheden niet doorgaat is het belangrijk de vrijwilligers te informeren. Dan kunnen ze zich eventueel nog aanmelden bij een andere klus in de buurt.

Extra helpende handen

Kunt u nog klussers gebruiken? Gebruik de landelijke mediacampagne rond NLdoet om juist eens andere vrijwilligers uit te nodigen en bij te betrekken. Denk aan een bedrijf uit de omgeving, een serviceclub zoals de Rotary of Lions, een sportclub of schoolklas. Ga uw eigen netwerk en dat van uw collega’s nog eens na en nodig hen uit!

Toolkit

Op de website van NLdoet vindt u onder downloads een handige toolkit met hierin een voorbeeld persbericht, checklist, tips en tricks om van NLdoet een succes te maken.

Deel uw belevenissen

Zet social media in, tijdens en na NLdoet. Want wat is er nu leuker dan uw enthousiasme over uw klus te delen met vrienden, familie en kennissen? Daarnaast ziet u ook wat andere organisaties en klussers allemaal beleven. Volg ons op twitter: www.twitter.com/nldoet en gebruik #nldoet in uw tweets. Facebook: Ga naar www.facebook.com/nldoet en like ons. Plaats ook alle leuke foto's en berichten op onze tijdlijn. U kunt ons ook op instagram volgen: www.instagram.com/oranje_fonds gebruik ook hier #nldoet in uw berichten over NLdoet.

Evaluatie

Een paar dagen na NLdoet ontvangt u van het Oranje Fonds een link per mail naar een online evaluatieformulier. We stellen het ontzettend op prijs als u deze evaluatie invult. Dit levert ons veel waardevolle informatie op voor de organisatie van NLdoet 2019.

Hartelijk dank voor uw inzet en veel succes met de allerlaatste voorbereidingen. Wij kijken weer uit naar twee bruisende NLdoet dagen!