Fiets veilig om de Zomerweg heen
Aan de Zomerweg, vlakbij het Vogelszangsepad, bouwen we voor de kids van Kloetinge en omstreken een Integraal Kindcentrum (IKC). Hier komen Kibeo en de Kloetingseschool samen onder één dak te zitten. Maar voordat het zover is, wordt er nog fl ink gesloopt, gesaneerd en gebouwd. Deze werkzaamheden gaan enige overlast geven voor de omgeving
 
Advies aan fietsers: vermijd de Zomerweg in 2019
De Zomerweg wordt veel gebruikt door jongeren die op weg zijn naar school. Zij fi etsen -vaak in grotere groepen- via de Zomerweg over het Vogelzangsepad. Vanwege de werkzaamheden en het toegenomen vracht- en werkverkeer is ons advies aan alle fi etsers om het komende jaar een klein stukje om te fi etsen. Onze adviesroute wordt in de omgeving aangegeven met de bekende gele borden.
 
Wat doen wij zelf om fietsveiligheid te bevorderen?
• We stellen een adviesroute in en ontmoedigen fi etsers om de Zomerweg te gebruiken • We hebben afspraken met de aannemer gemaakt dat transporten zoveel als mogelijk na 09.00 uur plaatsvinden • We doen ons best u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen en afsluitingen. We doen dit bijvoorbeeld via deze folder en via onze nieuwsbrief en webpagina.
 
Gehele afsluitingen
Volgend jaar wordt de Zomerweg ook een aantal keer geheel afgesloten voor verkeer. Na de zomervakantie verwachten we dat de Zomerweg voor een aaneengesloten periode van ongeveer drie maanden afgesloten is. Uiteraard informeren wij u over de exacte planning van de afsluiting.
\