Ook dit jaar organiseert Brassband Excelsior uit Kloetinge onder leiding van Bart Van Neyghem weer een uitwisselingsconcert met een toporkest uit de regio. Het eerste concert zal zijn met fanfare “De Hoop” uit Stellendam onder leiding van Arie Stolk.”


Al decennialang behoort de Fanfare “de Hoop” tot de topfanfares van Nederland. In 2011 en 2014 wist dit orkest het Nederlands kampioenschap te behalen in de hoogste afdeling fanfare.
Het is dan ook een uitgelezen kans voor alle liefhebbers van blaasmuziek in Zeeland dit orkest “live” te kunnen horen. De dirigent van “De Hoop” is voor Brassband Excelsior geen onbekende. Ruim 11 jaar geleden heeft hij als “interim dirigent” een klein jaar de Brassband Excelsior gedirigeerd en dat jaar werd Excelsior onder zijn leiding “Zeeuws Kampioen” tijdens het lentefestival.

Naast “de Hoop” wordt de eerste helft van het programma deze avond verzorgd door Excelsior en alles bij elkaar belooft het een fantastische avond voor blaasmuziekliefhebbers te worden waarbij beide orkesten een zeer afwisselend en inspirerend programma zullen verzorgen.
Naast een muzikaal programma dat voor elk wat wils biedt is er de mogelijkheid om middels de aanwezige catering op velerlei manieren de inwendige mens te versterken.

In het najaar (zondag 11 november) volgt nog een groot concert van Brassband Excelsior wat zeker de moeite waard is. Er wordt een prachtige dansvoorstelling gegeven door stichting Dansz in de Mythe waarbij Excelsior natuurlijk het muzikale deel voor haar rekening neemt!

Het concert van Brassband Excelsior en Fanfare de Hoop op 24 maart begint om 20.00 uur in het Goese Lyceum aan de oranjeweg 90 in Goes.
Toegang is gratis


Kloetingsevlag